Política de privadesa

Política de privadesa

En compliment de les obligacions establertes a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals i de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, se li facilita la informació relativa al tractament de les dades personals:

Qui és el responsable del tractament de les dades?

Titular: TALLERS HIROSHIMA, SL – B07805484
Domicili: Carrer Hiroshima, 19 – 07004 Palma, Illes Balears
Tfno: 971293060
Mail: oficina@tallereshiroshima.com
Web: tallereshiroshima.com
Registre Mercantil de Balears, Tom 1429 de la secció de Societats, Foli 131, Full PM-25370. Inscripció 1a.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb TALLERES HIROSHIMA, SL a través de: oficina@tallereshiroshima.com

El nostre horari d'atenció al client és de 9:00-21:00 de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 els dissabtes. Pots dirigir-te de qualsevol manera per comunicar-te amb nosaltres.

Ens reservem el dret a modificar o adaptar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment. Et recomanem revisar-la, i si t'has registrat i accedeixes al teu compte o perfil, se t'informarà de les modificacions.

Si ets algun dels col·lectius següents, consulta la informació:

CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

Quines dades recopilem a través de la Web?

Podem tractar la teva IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i fins i tot la durada de la teva visita, de forma anònima. Si ens facilites dades al formulari de contacte, t'identificaràs per poder contactar amb tu, en cas que sigui necessari.

Amb quines finalitats tractarem les vostres dades personals?

  • Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la sol·licitud o tramitar la teva petició.
  • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
  • Realitzar anàlisis i millores a la Web, sobre els nostres productes i serveis.  Millorar la nostra estratègia comercial.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L'acceptació i el consentiment de l'interessat: En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un “click” al botó d'enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i n'ha atorgat expressament el consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privadesa. Tots els nostres formularis compten amb el símbol * a les dades obligatòries. Si no faciliteu aquests camps, o no marqueu el checkbox d'acceptació de la política de privadesa, no es permetrà l'enviament de la informació. Normalment té la fórmula següent: “□ Sóc major de 14 i he llegit i accepto la Política de privadesa.”

CLIENTS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

  • Elaboració del pressupost i seguiment del mateix mitjançant comunicacions entre ambdues parts.
  • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
  • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel responsable.
  • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
  • Realitzar les transaccions que corresponguin.
  • Gestions de control i recobrament.

PROVEÏDORS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

  • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
  • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel responsable.
  • Facturació.
  • Realitzar les transaccions que corresponguin.
  • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
  • Gestions de control i recobrament.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base legal és l'acceptació d'una relació contractual, o en defecte el teu consentiment en contactar amb nosaltres o oferir-nos els seus productes per alguna via.

CONTACTES XARXES SOCIALS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

  • Contestar les teves consultes, sol·licituds  o peticions.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la sol·licitud o tramitar la teva petició.
  • Relacionar-nos amb tu i crear una comunitat de seguidors.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L'acceptació d'una relació contractual a l'entorn de la xarxa social que correspongui, i d'acord amb les seves polítiques de privadesa:

Durant quant de temps mantindrem les dades personals?

Només podem consultar o donar de baixa les teves dades de manera restringida en tenir un perfil específic. Els tractarem tant de temps com tu ens deixis seguint-nos, sent amics o donant-li “m'agrada”, “seguir” o botons similars. Qualsevol rectificació de les teves dades o restricció d'informació o de publicacions l'has de fer a través de la configuració del teu perfil o usuari a la pròpia xarxa social.

Incloem dades personals de terceres persones?

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, o altrament ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquest requisit.

I dades de menors?

No tractem dades de menors de 14 anys. Per tant, abstingueu-vos de facilitar-los si no teniu aquesta edat o, si escau, de facilitar dades de tercers que no tingueu l'esmentada edat. TALLERES HIROSHIMA, SL s'eximeix de qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquesta previsió.

Realitzarem comunicacions per mitjans electrònics?

  • Només es faran per gestionar la teva sol·licitud, si és un dels mitjans de contacte que ens ha facilitat.
  • Si realitzem comunicacions comercials hauran estat prèviament i expressament  autoritzades per tu.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Pots estar tranquil: Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que fem servir, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a la nostra disposició segons l'estat de la tecnologia per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les teves dades no se cediran a tercers, excepte obligació legal. En concret, es comunicaran a l'Agència Estatal de l'Administració Tributària ia bancs i entitats financeres per al cobrament del servei prestat o producte adquirit com als encarregats del tractament necessaris per a l'execució de l'acord. En cas de compra o pagament, si tries alguna aplicació, web, plataforma, targeta bancària, o algun altre servei online, les teves dades se cediran a aquesta plataforma o es tractaran al seu entorn, sempre amb la màxima seguretat. Quan us ho ordenem, tindreu accés a la nostra web l'empresa de desenvolupament i manteniment web, o la de hosting. Aquestes tindran signat un contracte de prestació de serveis que els obliga a mantenir el mateix nivell de privadesa que nosaltres.

Qualsevol transferència internacional de dades en utilitzar aplicacions americanes, comptarà amb les garanties adequades exigides pel RGPD, que garanteix que les empreses de programari americà compleixen les polítiques de protecció de dades europees en matèria de privadesa.

Quins drets tens?

  • A saber si estem tractant les dades o no.
  • A accedir a les vostres dades personals.
  • A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
  • A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides o si ens retires el consentiment atorgat.
  • A sol·licitar la limitació del tractament de les vostres dades, en alguns supòsits, cas en què només les conservarem d'acord amb la normativa vigent.
  • A portar les teves dades, que et seran facilitades en un format estructurat, dús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, els podem enviar al nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.
  • A presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t'hem atès correctament.
  • A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

Si modifiques alguna dada, t'agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-los actualitzats.

Voleu un formulari per a l'exercici de Drets?

  • Tenim formularis per a l'exercici dels teus drets, demana'ns-los per  email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.
  • Aquests formularis han d'anar signats electrònicament o acompanyats de fotocòpia del DNI.
  • Si et representa algú, ens has d'adjuntar còpia del seu DNI, o que el signi amb la signatura electrònica.
  • Els formularis es poden presentar presencialment, enviats per carta o per mail a l'adreça del Responsable a l'inici d'aquest text.

Quan triguem a contestar-te a l'Exercici de Drets?

Depèn del dret, però com a màxim en un mes des de la teva sol·licitud, i dos mesos si el tema és molt complex i et notifiquem que necessitem més temps.

Tractem galetes?

Si fem servir un altre tipus de cookies que no siguin les necessàries, podràs consultar la política de cookies a l'enllaç corresponent des de l'inici de la nostra web.

Durant quant de temps mantindrem les teves dades personals?

  • Les dades personals seran mantingudes mentre segueixis vinculat amb nosaltres.
  • Un cop et desvinculis, les dades personals tractades a cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal les pugui requerir atenent al termini de prescripció d'accions judicials.
  • Les dades tractades es mantindran mentre no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hi hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l'interessat sol·licite la supressió o revoqui el consentiment atorgat.
  • Mantindrem tota la informació i comunicacions relatives a la teva compra oa la prestació del nostre servei, mentre durin les garanties dels productes o serveis, per atendre possibles reclamacions.